Αναβαθμίστε τις δεξιότητες σας!

Ολιστικά πρόγραμματα ατομικής και επαγγελματικής ενδυνάμωσης

Rise Club Academy

Το Rise Club παρέχει σε κάθε άνεργη μητέρα τη δυνατότητα να παρακολουθήσει δωρεάν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ατομικής και επαγγελματικής ενδυνάμωσης. Οι συμμετέχουσες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν και να συνδυάσουν τα μαθήματα που τις ενδιαφέρουν ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Τα διαδικτυακά προγράμματα περιλαμβάνουν:

Ανάπτυξη Ψηφιακών Δεξιοτήτων


Στο Rise Club προσφέρουμε στις μητέρες μέλη, δωρεάν προγράμματα εκμάθησης και επικαιροποίησης ψηφιακών δεξιοτήτων όπως Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Illustrator, Photoshop, Autocad, Canva και Digital Marketing, SEO, Google Analytics, Σχεδιασμός Ιστοσελίδας (WordPress) και Virtual Assistant Skills.

Workshops Ενίσχυσης Oριζόντιων Δεξιοτήτων (Soft Skills)

Η ενίσχυση των soft skills μπορεί να κάνει μια υποψήφια μητέρα να ξεχωρίσει για μια θέση εργασίας ακόμη και αν υπολείπεται σε επαγγελματική εμπειρία (Αυτοπεποίθηση, επικοινωνιακή ικανότητα, οργάνωση, διαχείριση χρόνου, προσαρμοστικότητα, συνεργασία, προσόντα ηγεσίας, δημιουργικότητα)

Ξένες Γλώσσες

Το Rise Club προσφέρει προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών ή ευκαιρία να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας σε Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Business English και Conversation, καθώς η επάρκεια μιας ή περισσότερων ξένων γλωσσών αυξάνει την ανταγωνιστηκότητα σας και θεωρείται σημαντικό προσόν στον σύγχρονο χώρο εργασίας.

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Εργασιακού Προφίλ

Σε αυτό το πρόγραμμα οι μητέρες έχουν τη ευκαιρία να δημιουργήσουν την επαγγελματική τους ταυτότητα (δημιουργία Βιογραφικού και LinkedIn Profile) καθώς και να μάθουν μυστικά για μία πετυχημένη συνέντευξη σε συνεδρίες με εξειδικευμένους επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού (HR)

Επιχειρηματικότητα

Οι μητέρες που επιθυμούν να φτιάξουν την δική τους επιχείρηση έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν σεμινάρια επιχειρηματικότητας όπως Business Plan, Business Coaching, Fundraising Techniques, Digital Marketing, Social Media και Advanced Excel Skills.

Ψυχολογική Ενδυνάμωση

Σε αυτό το πρόγραμμα προσφέρονται ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες, προαγωγής ψυχικής υγείας ανάλογα με τις ανάγκες κάθε μητέρας, αποσκοπώντας την προσωπική τους ενδυνάμωση.

Οι συνεδρίες υλοποιούνται από εξειδικευμένους συνεργάτες ψυχολόγους και συμβούλους ψυχικής υγείας.

Mentoring

Στα πλάισια της συνεργασίας μας με το Lean In Network Athens Greece προσφέρονται δωρεάν συμβουλευτικές συναντήσεις με μεντόρισες καταξιωμένες στον επαγγελματικό τους τομέα, για τις μητέρες που επιθυμούν να επιστρέψουν στην αγορά εργασίας.

Όροι επιλεξιμότητας

Για να συμμετάσχει μια μητέρα στα σεμινάρια χρειάζεται να πληρεί τις παρακάτω προύποθέσεις:

Εγγραφή Rise Academy

Εγγραφείτε συμπληρώντας τα στοιχεία σας στη φόρμα.

Απλά,  κλικάρετε τον παρακάτω σύνδεσμο και ακολουθήστε τα βήματα.

Μην ξεχάσετε να στείλετε τη φόρμα κλικάροντας στο πράσινο κουμπί “Submit”.

Οραματιζόμαστε έναν κόσμο όπου όλες οι μητέρες ευημερούν!

Βοήθησε μας να διασφαλίσουμε ότι η κατάλληλη βοήθεια είναι διαθέσιμη σε κάθε μητέρα που την χρειάζεται!

Καλώς όρισες

Με τη σύνδεση συμφωνείς στους
Όρους χρήσης και την Πολιτική απορρήτου

Δεν είσαι ακόμη Riser Mum; Εγγραφή