Αλλάξτε την ζωή σας!

Οραματιζόμαστε μία κοινωνία
με ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα για κάθε μητέρα

Το Rise Club οραματίζεται μια κοινωνία όπου κάθε μητέρα θα έχει ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην αγορά εργασίας και με αυτόν τον τρόπο φιλοδοξεί να συμβάλει στην ευημερία της οικογένειάς της και εν γένει του κοινωνικού συνόλου.

Το Rise Club εκφράζει την επιθυμία του για ένα κόσμο που η ανεργία να μην αποτελεί πλέον ένα καθοριστικό παράγοντα για τον αριθμό των παιδιών που θα αποκτήσει μια μητέρα. Για εμάς ιδιαίτερα σημαντική είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και των φορέων λήψης αποφάσεων για το μείζον αυτό κοινωνικό-οικονομικό ζήτημα.
Οι τέσσερις πυλώνες του αντικατοπτρίζουν τις προτεραιότητες του Rise Club είναι:
1. Επιστροφή στην εργασία
Αναζήτηση ευέλικτων θέσεων απασχόλησης με στόχο την επανένταξή στους στο εργατικό δυναμικό. Στηρίζεται σε συνεργασίες με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς για την πρόσβαση σε θέσεις εργασίας που προωθούν την ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής ζωής και των επαγγελματικών υποχρεώσεων.
2. Academy
Σεμινάρια επιμόρφωσης για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων, την ενίσχυση των ψηφιακών τους ικανοτήτων και την επικαιροποίηση των γνώσεών τους, ώστε να έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να επιστρέψουν στην αγορά εργασίας. Οι υπηρεσίες του Rise Club είναι διαθέσιμες πανελλαδικά ενώ λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του Covid-19 προσφέρονται και διαδικτυακά.
3. Ψυχική υγεία
Σύνολο παρεμβάσεων γύρω από τον άξονα της ψυχικής υγείας παρέχοντας την απαραίτητη ψυχολογική και συναισθηματική υποστήριξη στην άνεργη μητέρα, στοχεύοντας στην ψυχική της ενδυνάμωση.
4. Κοινωνικό Δίκτυο
Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο κοινωνικής συναναστροφής ανάμεσα σε μητέρες ώστε να μοιράζονται τους προβληματισμούς τους και τις φιλοδοξίες τους. Έχει ήδη δημιουργηθεί ένα online forum στο οποίο οι μητέρες μπορούν τόσο να συνομιλούν μεταξύ τους όσο και να καταθέτουν τους προβληματισμούς τους και να λαμβάνουν απαντήσεις από καταξιωμένους επιστήμονες.

Καλώς όρισες

Με τη σύνδεση συμφωνείς στους
Όρους χρήσης και την Πολιτική απορρήτου
Δεν είσαι ακόμη Riser Mum; Εγγραφή
Copy link
Powered by Social Snap