Αλλάξτε τη ζωή σας!

Οραματιζόμαστε μία κοινωνία με ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα για κάθε μητέρα

Στρατηγικοί Πυλώνες Rise Club

Το Rise Club οραματίζεται μια κοινωνία όπου κάθε μητέρα θα έχει ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην αγορά εργασίας

Οι τρεις πυλώνες του αντικατοπτρίζουν τις προτεραιότητες του Rise Club είναι:

Επιστροφή στην Εργασία

Επιμορφωτικά προγράμματα (upskilling & reskilling) για την αναβάθμιση και επικαιροποίηση των γνώσεων καθώς και την ενίσχυση των ψηφιακών τους δεξιοτήτων, ώστε να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για να επιστρέψουν στην αγορά εργασίας.

Αναζήτηση θέσεων απασχόλησης με στόχο την επανένταξή κάθε μητέρας στο εργατικό δυναμικό. Συνεργασίες με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς για την πρόσβαση σε θέσεις εργασίας που προωθούν την ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής ζωής και των επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ψυχική υγεία & Ενδυνάμωση

Παροχή ομαδικής ή ατομικής ψυχολογικής στήριξης με σκοπό την ενδυνάμωσή των μητέρων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Κοινωνική και Επαγγελματική Δικτύωση

Δημιουργία μιας κοινότητας σύνδεσης και υποστήριξης, όπου μητέρες μέλη έχουν την δυνατότητα να συναναστρέφονται, να μοιράζονται κοινούς προβληματισμούς και φιλοδοξίες για το μέλλον, μέσα από εβδομαδιαίες συναντήσεις, ομάδες περπατήματος καθώς και άλλων δραστηριοτήτων. Η επαγγελματική δικτύωση επέρχεται μέσα από το πρόγραμμα Mentoring όπου γυναίκες με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία συναντιούνται με τις μητέρες για να τους παρέχουν καθοδήγηση, συμβουλές και μυστικά επιτυχίας.

Οραματιζόμαστε έναν κόσμο όπου όλες οι μητέρες έχουν την ευκαιρία να πάνε μπροστά!

Βοήθησε μας να πετύχουμε τον σκοπό μας και να διασφαλίσουμε ότι η κατάλληλη βοήθεια είναι διαθέσιμη σε κάθε μητέρα που την χρειάζεται!

Καλώς όρισες

Με τη σύνδεση συμφωνείς στους
Όρους χρήσης και την Πολιτική απορρήτου
Δεν είσαι ακόμη Riser Mum; Εγγραφή