Πώς φέρνουμε την αλλαγή!

Οραματιζόμαστε μία κοινωνία που όλες οι μητέρες ευημερούν!

3 Στρατηγικοί Πυλώνες

Οταν είμαστε όλες ενωμένες φέρνουμε μεγαλύτερες αλλαγές!

Οι τρεις θεματικές που αντικατοπτρίζουν τις προτεραιότητες του Rise Club είναι:

Επαγγελματική & Οικονομική Ενδυνάμωση

Επιμορφωτικά προγράμματα (upskilling & reskilling) για την επικαιροποίηση των γνώσεων καθώς και την αναβάθμιση ψηφιακών δεξιοτήτων είτε για επιστροφή στην αγορά εργασίας είτε για δημιουργία επιχείρησης.

Εκπαίδευση σε θέματα οικονομικών αποφάσεων Mentoring πρόγραμμα. Συνεργασίες με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς για θέσεις εργασίας που προωθούν την ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής ζωής και των επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Η επαγγελματική δικτύωση επέρχεται μέσα από το πρόγραμμα Mentoring όπου γυναίκες με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία συναντιούνται με τις μητέρες για να τους παρέχουν καθοδήγηση, συμβουλές και μυστικά επιτυχίας.

Ψυχική Υγεία

Παροχή ομαδικής ή ατομικής ψυχολογικής στήριξης με σκοπό την ενδυνάμωσή.
Δημιουργία μιας κοινότητας σύνδεσης και υποστήριξης, όπου μητέρες μέλη έχουν την δυνατότητα να συναναστρέφονται, να μοιράζονται κοινούς προβληματισμούς και φιλοδοξίες για το μέλλον, μέσα από εβδομαδιαίες συναντήσεις. Σωματική Ασκηση ομάδες περπατήματος καθώς και άλλων δραστηριοτήτων.

Υπεράσπιση της Μητρότητας

advocacy, δημογραφικό, μισθοί, συντάξεις, κοινωνική ασφάλιση, part-time jobs, advocasy lobbying για πρακτικές εξελίξεις αναγνώριση της εργασίας της μητέρας που είναι στο σπίτι

Οραματιζόμαστε έναν κόσμο όπου όλες οι μητέρες ευημερούν!

Βοήθησε μας να διασφαλίσουμε ότι η κατάλληλη βοήθεια είναι διαθέσιμη σε κάθε μητέρα που την χρειάζεται!
Work-Life-Balance

Καλώς όρισες

Με τη σύνδεση συμφωνείς στους
Όρους χρήσης και την Πολιτική απορρήτου

Δεν είσαι ακόμη Riser Mum; Εγγραφή