Μάθε για εμάς!
Και τι θέλουμε να πετύχουμε!

Το μέλλον των κοινωνιών και του κόσμου εξαρτάται από τις μητέρες

Το Rise Club είναι ένας Mη Κερδοσκοπικός Οργανισμός

και ένα δίκτυο ενδυνάμωσης γυναικών μετά την μητρότητα που δραστηριοποιείται σε τρείς πυλώνες: 

1. Επαγγελματική και Οικονομική Ενδυνάμωση
2. Ψυχική Υγεία
3. Υπεράσπιση της Μητρότητας

 Εχει στόχο την βελτίωση της καθημερινής ζωής κάθε μητέρας με σκοπό την ευημερία της οικογένειας και κατά συνέπεια της κοινωνίας.

Tο όραμα του RISE CLUB είναι ένας κόσμος που όλες οι μητέρες ευημερούν! Προσφέρουμε ολιστικά προγράμματα θέλοντας να βελτιωθεί η ζωή κάθε μητέρας αφού οι μητέρες είναι αυτές που αναθρέφουν τις μελλοντικές γενιές του κόσμου.

Ευρύτερος στόχος είναι η καταπολέμηση της γυναικείας ανεργίας ώστε καμία γυναίκα να μην χρειάζεται να επιλέξει ανάμεσα στην οικογένεια και καριέρα. Είμαστε δίπλα σας

Οι μητέρες δημιουργούν το μέλλον

Οι μητέρες γεννάνε και μεγαλώνουν τα παιδιά που είναι οι μελλοντικοί πολίτες κάθε χώρας! Το μέλλον των κοινωνιών και του κόσμου εξαρτάται από αυτές. 

Πολλές μητέρες αναγκάζονται να επιλέξουν ανάμεσα στην εργασία ή κάτσουν σπίτι να μεγαλώσουν τα παιδιά τους όταν δεν έχουν λύση φροντίδας και οι μητέρες που εργάζονται είναι αναγκασμένες να ακροβατούν για κάποια χρόνια ανάμεσα στην καριέρα τους και την ανατροφή των παιδιών τους.

H αβεβαιότητα επανένταξης στο εργασιακό περιβάλλον όταν μία μητέρα αποφασίζει να κάτσει κάποια χρόνια σπίτι να μεγαλώσει τα παιδιά της επιδρά καταλυτικά στην απόφαση τους για τον αριθμό των παιδιών που θα αποκτήσουν και στο μείζον δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Οι μητέρες πλήττονται περισσότερο

Οι πολλαπλές κρίσεις, υγειονομική, οικονομική και κλιματική καθιστούν την ανεργία ένα μείζον κοινωνικό–οικονομικό πρόβλημα παγκοσμίως.

Η ανεργία πλήττει περισσότερο τις μητέρες οι οποίες συχνά επωμίζονται πέρα από την φροντίδα των παιδιών, την φροντίδα των ηλικιωμένων. Η χρόνια ανεργία συχνά οδηγεί σε οικονομικές δυσχέρειες, οι οποίες έχουν ως συνέπεια και την επιδείνωση της ψυχικής υγείας.

Προτεραιότητα μας

Προτεραιότητά μας είναι οι μονογονεϊκές οικογένειες που αποτελούν ιδιαίτερα ευπαθή ομάδα και αντιμετωπίζουν σημαντικά πρακτικά προβλήματα και απρόβλεπτες δυσκολίες, όπως π.χ. μοναξιά, ξενύχτια, κούραση, στρες και όπου οι ευθύνες είναι διπλές σε ένα κοινωνικό περιβάλλον που δεν παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη.

Υποστηρίζουμε η μία την άλλη για να πετύχουμε!

Πως πετυχαίνουμε τον σκοπό μας

Αναλύοντας έρευνες, στατιστικά δεδομένα και μέσα από την προσωπική μας επαφή με τις μητέρες της κοινότητάς μας έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε τα βήματα-ορόσημα για να πετύχουμε τον σκοπό μας συνολικά ως κοινότητα και η κάθε μητέρα προσωπικά.
Δικτύωση, Στήριξη, Εκπαίδευση, Συμμετοχή, Ενδυνάμωση, Ανάπτυξη, αποτελούν τα βήματα της επιτυχίας μας και τους κύριους πυλώνες των δράσεών μας.
Όλα τα παραπάνω επιτυγχάνονται μένοντας πάντα σταθερές στις αξίες που θέσαμε από την πρώτη μέρα της δημιουργίας της κοινότητας του Rise Club: Διαφάνεια, Σεβασμός, Συμμετοχή, Συνεργασία, Εξέλιξη, Ενδυνάμωση, Ισότητα.
Τα βήματα που ακολουθούμε για να πετύχουμε τον σκοπό μας

Το Rise Club θέλει να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για όλες τις μητέρες.

Στόχος

Στόχος μας είναι η καταπολέμηση της γυναικείας ανεργίας! Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την εξέλιξη κάθε μητέρας ώστε νε επιστρέψει στην αγορά εργασίας ή να φτιάξει την δική της επιχείρηση και να είναι οικονομικά ανεξάρτητη.

Το Rise Club φιλοδοξεί να γίνει το μεγαλύτερο δίκτυο υποστήριξης και επικοινωνίας γυναικών μετά την μητρότητα στην Ελλάδα.

Οι ευρύτεροι στόχοι του Rise Club αποβλέπουν στην καταπολέμηση της φτώχειας των γυναικών, την κοινωνική δικτύωση, την ένταξη ή επανένταξη στην εργασία και στον οικονομικό τοπικό ιστό, την αντιμετώπιση των διακρίσεων και την προαγωγή της ψυχικής υγείας.

Σας ευχαριστούμε που μας υποστηρίζετε!

Οραματιζόμαστε έναν κόσμο όπου όλες οι μητέρες ευημερούν!

Βοήθησε μας να πετύχουμε τον σκοπό μας και να διασφαλίσουμε ότι η κατάλληλη βοήθεια είναι διαθέσιμη σε κάθε μητέρα που την χρειάζεται!

Καλώς όρισες

Με τη σύνδεση συμφωνείς στους
Όρους χρήσης και την Πολιτική απορρήτου

Δεν είσαι ακόμη Riser Mum; Εγγραφή