Έλα μαζί μας!

Γίνε εθελοντής για να βοηθήσεις τον σκοπό μας

Θέλεις να γίνεις και εσύ μέλος ενός δικτύου που συμβάλει στην δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για όλες τις μητέρες;
Στηρίζουμε τις άνεργες μητέρες σε όλη την Ελλάδα για να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε υπηρεσίες και εκπαιδευτικά προγράμματα που θα τις βοηθήσουν να αλλάξουν τη ζωή τους, για να αποκτήσουν ίσες ευκαιρίες, να αποκτήσουν ένα εισόδημα και δεξιότητες για μία ζωή με αξιοπρέπεια.
Έλα μαζί μας ως εθελοντής!

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Αν έχεις γνώσεις ή/και εμπειρία σε κάποια από τις παρακάτω θέσεις κα θες να ολοκληρώσεις την πρακτική σου άσκηση, εφαρμόζοντάς όσα έχεις μάθει για καλό σκοπό, τότε μπορείς και εσύ να απευθυνθείς στις παρακάτω θέσεις εθελοντών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μέσω email στο [email protected]

Τι προσφέρει ο οργανισμός μας:

Συνεισφέροντας στον σκοπό μας και βοηθώντας με τον δικό σου μοναδικό τρόπο τις άνεργες μητέρες να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητες και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, το Rise Club σου εξασφαλίζει ένα ευχάριστο περιβάλλον όπου θα έχεις την δυνατότητα συμμετοχής στα δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα, την συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη καθώς και την ανάπτυξη ικανοτήτων και δεξιοτήτων.

Με την ολοκλήρωση της εθελοντικής προσφοράς, ο εθελοντής θα λάβει βεβαίωση και συστατική επιστολή.

Διαδικασία Επιλεξιμότητας

Το πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης απευθύνεται σε φοιτητές ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ που πληρούν τις προϋποθέσεις να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην εταιρεία μας (επιδοτούμενη πρακτική από ΟΑΕΔ, ΕΣΠΑ ή την σχολή).
Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εκάστοτε θέσης προς στελέχωση για να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη.

*Γεωγραφική περιοχή εκπόνησης ΠΑ: Υβριδικό μοντέλο

Φόρμα

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

    
     
   
Address Line 1  *
City  *
State or Region  *
Country  *
Zip  *

Δήλωση Υγείας

Ποινικό Μητρώο

Δεσμευόμαστε ότι δεν θα πουλήσουμε και δεν θα διαμοιραστούμε ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους.

Στοιχεία επικοινωνίας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Ο Εθελοντής δέχεται να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην επίτευξη και υλοποίηση των ως άνω στόχων. Συμφωνείται και δηλώνεται ρητά ότι ο εθελοντής δε συνδέεται με σχέση προστήσεως, αντιπροσώπευσης ή εξαρτημένης εργασίας με τον Φορέα. Η προσφορά υπηρεσιών του/της Εθελοντή στο Φορέα συμφωνείται εκ των προτέρων πως δεν υπόκειται σε καμία μορφή σύμβασης εργασίας, ωραρίου απασχόλησης ή υποχρέωσης παροχής υπηρεσιών, όπως αυτή προστατεύεται από τις διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας. Συνακόλουθα είναι αυτονόητο ότι ο/η Εθελοντής μπορεί ανά πάσα στιγμή να αποχωρήσει, χωρίς καμία υποχρέωση του Φορέα. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες δεν ανάγονται στα καθήκοντα που ασκούν οι μόνιμοι υπάλληλοι του Φορέα.

Καλώς όρισες

Με τη σύνδεση συμφωνείς στους
Όρους χρήσης και την Πολιτική απορρήτου
Δεν είσαι ακόμη Riser Mum; Εγγραφή