Δωρεάν Ομάδες Ψυχικής Ενδυνάμωσης & Συμβουλευτικής 

Μοιράσου το

Νέο Ξεκίνημα! Νέα Εφόδια! Νέοι Ορίζοντες!

Αγαπητές Risers,


Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε προσεχώς δύο διαδικτυακές δράσεις σχεδιασμένες να ενδυναμώσουν και να στηρίξουν τη μητέρα.  Στόχος των  δράσεων αυτών είναι να παρέχουν πολύτιμες γνώσεις, στρατηγικές και έμπνευση για να σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζετε.

 

 1.  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ – Ημερομηνία έναρξης:  Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 & κάθε Παρασκευή – Ώρα: 10:30 π.μ.- 12:00 μ.μ.
  Στην ομάδα ψυχικής ενδυνάμωσης και συμβουλευτικής  12 εβδομάδων, διάρκειας 1,5 ώρας/εβδομάδα θα διερευνήσουμε αποτελεσματικές τεχνικές για τη διαχείριση του άγχους και τη διατήρηση μιας υγιούς ισορροπίας μεταξύ όλων των ρόλων που καλείστε να υπηρετήσετε. Η ομάδα εξειδικευμένων ψυχολόγων θα μοιραστεί τις γνώσεις και τις συμβουλές τους για το πώς να ξεπεραστούν οι προκλήσεις, να χτίσετε ανθεκτικότητα και ανταπεξέρχεστε στις προκλήσεις των καθημερινών πολλαπλών ρόλων που έχει η κάθε μητέρα.
 2.  ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΠΑΙΔΙΩΝ – Ημερομηνία έναρξης: Τρίτη 26 Μαρτίου & κάθε Τρίτη – Ώρα: 11:00 π.μ.-12:30μ.μΣτην ομάδα ψυχικής ενδυνάμωσης και συμβουλευτικής 12 εβδομάδων, διάρκειας 1,5 ώρας/εβδομάδα, αφορά σε συμβουλευτική και εκπαίδευση της μητέρας/φροντιστή χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες δεξιότητες όπως αναγνώρισης, έκφρασης και διαχείρισης των συναισθημάτων, επικοινωνίας και μεταξύ άλλων, επίλυσης συγκρούσεων.  Στόχος είναι μία δημιουργική και αρμονική σχέση με τα παιδιά βασισμένη στην εμπιστοσύνη, το σεβασμό και το αίσθημα της ασφάλειας.
   
  Η συμμετοχή και στις δύο ομάδες συμβουλευτικής είναι δωρεάν, θα πραγματοποιείται μέσω ZOOM και η εγγραφή είναι απαραίτητη. Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας στη διεύθυνση www.rise-club.org και ακολουθήστε τη διαδικασία εγγραφής, ή στείλτε email στο [email protected]. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
   
  Πιστεύουμε αυτές οι ομάδες συμβουλευτικής θα σας παρέχουν πολύτιμη στήριξη και σας ενθαρρύνουμε να γίνεται ενεργό μέλος της κοινότητάς μας, ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος όπου μπορούμε να αναπτυχθούμε, να μάθουμε και να ακμάσουμε μαζί. Ανυπομονούμε για τη συμμετοχή σας και ελπίζουμε να σας δούμε εκεί!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Rise Club είναι ένα δίκτυο ενδυνάμωσης γυναικών μετά την μητρότητα στην Ελλάδα.με στόχο την βελτίωση της καθημερινής τους ζωής και την ευημερία των οικογενειών τους.

 

Δραστηριοποιείται σε 3 πυλώνες:

 1. Ψυχική υγεία (Συμβουλευτική, κοινωνική δικτύωση, ευ ζην)
 2. Επαγγελματική και οικονομική ενδυνάμωση ( Επιστροφή στην εργασία, αλλαγή καριέρας, δημιουργία επιχείρησης μέσω επιμόρφωσης και απασχόλησης, εκπαίδευση σε θέματα οικονομικών αποφάσεων)
 3. Υπεράσπιση της μητρότητας (advocacy, δημογραφικό, μισθοί, συντάξεις, κοινωνική ασφάλιση, part-time jobs, advocacy lobbying για πρακτικές εξελίξεις, αναγνώριση της μητέρας που είναι στο σπίτι)

Οραματιζόμαστε έναν κόσμο όπου όλες οι μητέρες ευημερούν! Ευρύτερος στόχος είναι η καταπολέμηση της γυναικείας ανεργίας ώστε καμία γυναίκα να μην χρειάζεται να επιλέξει ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα!

Από το 2020 το Rise Club έχει ενδυναμώσει 150 γυναίκες, υλοποιώντας 40 δράσεις, προσφέροντας 180 συνεδρίες επαγγελματικής και ψυχολογικής ενδυνάμωσης και 1200 ώρες δωρεάν σεμινάρια επιμόρφωσης. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, συμβούλους ψυχικής υγείας και εκπαιδευτές ενηλίκων. Οι υπηρεσίες και τα προγράμματα του Rise Club ενδυναμώνουν μητέρες σε όλη την Ελλάδα ώστε να καταφέρουν να επιστρέψουν στην αγορά εργασίας μετά την μητρότητα, να ξεκινήσουν μία νέα επαγγελματική καριέρα ή και την δική τους επιχείρηση.

Το Rise Club εστιάζει σε εκπαιδευτικά προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων καθώς και στην προαγωγή της ψυχικής υγείας με στόχο την ενδυνάμωση κάθε μητέρας. 

Rise Club Newsletter

Ενημερώσου για όλα τα νέα μας

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν

Ημερίδα Back to work
Εκδηλώσεις

Ημερίδα: Back to Work

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία RISE CLUB διοργανώνει ημερίδα με την υποστήριξη του Office of Career Services του Deree – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος

Οραματιζόμαστε έναν κόσμο όπου όλες οι μητέρες έχουν την ευκαιρία να πάνε μπροστά!

Βοήθησε μας να πετύχουμε τον σκοπό μας και να διασφαλίσουμε ότι η κατάλληλη βοήθεια είναι διαθέσιμη σε κάθε μητέρα που την χρειάζεται!

Καλώς όρισες

Με τη σύνδεση συμφωνείς στους
Όρους χρήσης και την Πολιτική απορρήτου

Δεν είσαι ακόμη Riser Mum; Εγγραφή