Ονειρέψου το! Καν’το! Αλλαξε τη ζωή σου!

Μοιράσου το

Το Rise Club είναι μία ασφαλής κοινότητα που συνδέει single-μητέρες που θέλουν να βοηθήσουν η μία την άλλη να εξελιχθούν και να πετύχουν. Οι σχέσεις είναι ο καλύτερος τρόπος να προωθήσετε τις ιδέες σας, να κάνετε νέες φίλες, να ανακαλύψετε νέους τρόπους να συνεργαστείτε στα προγράμματα και να ακούσετε σημαντικές συζητήσεις για την ψυχική υγεία από καταξιωμένους ειδικούς.

Μήπως θέλεις να αλλάξει η ζωή σου; Μήπως θεωρείς ότι όλα γύρω σου μένουν στάσιμα; Μήπως θεωρείς ότι η δουλειά των ονείρων σου βρίσκεται κάπου εκεί έξω; Το κλειδί της επιτυχίας είναι να θέτεις στόχους στη ζωή σου. Δυστυχώς το άγχος και το στρές που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας, μας κάνουν να λησμονούμε τους διακαείς πόθους μας. Το να θέσουμε στόχους, μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο να τους πραγματοποιήσουμε. Είναι απαραίτητοι τελικά οι στόχοι; Ναι είναι. Το Rise Club θα σου μάθει τα βήματα για να τους πετύχεις.

Rise Club Newsletter

Ενημερώσου για όλα τα νέα μας

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν

Άρθρα

Μητρότητα και εργασία: Μια δύσκολη εξίσωση

Το να είσαι μητέρα και εργαζόμενη γυναίκα αποτελεί για την ελληνική κοινωνία, πάντα με τις επικρατούσες συνθήκες, ένα μεγάλο κατόρθωμα. Χιλιάδες μητέρες στο πέρασμα των

Άρθρα

Συμφιλίωση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής

Η συμφιλίωση επαγγελματικής-οικογενειακής/προσωπικής ζωής αποτελεί ένα από τα κεντρικά πεδία δράσης για την εφαρμογή πολιτικών προώθησης της ισότητας των φύλων, η οποία άρχισε να αποκτά

Οραματιζόμαστε έναν κόσμο όπου όλες οι μητέρες έχουν την ευκαιρία να πάνε μπροστά!

Βοήθησε μας να πετύχουμε τον σκοπό μας και να διασφαλίσουμε ότι η κατάλληλη βοήθεια είναι διαθέσιμη σε κάθε μητέρα που την χρειάζεται!

Καλώς όρισες

Με τη σύνδεση συμφωνείς στους
Όρους χρήσης και την Πολιτική απορρήτου
Δεν είσαι ακόμη Riser Mum; Εγγραφή
Copy link
Powered by Social Snap