Η σημασία της συνομιλίας και της διαρκoύς εκπαίδευσης

Μοιράσου το

Το πρόγραμμα επανεκκίνησης που διευθύνεται από RISE CLUB έχει ως στόχο την οικοδόμηση δεξιοτήτων για τις μακροχρόνια άνεργες μητέρες που αγωνίζονται να επιστρέψουν στην εργασία και επικεντρώνεται στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και στην ψυχολογική ενθάρρυνση.

Η διαρκής εκπαίδευση είναι μια προσωπική ανταμοιβή. Είναι κάτι που το κάνετε για τον εαυτό σας και κερδίζετε πολλαπλά οφέλη σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Τα οφέλη είναι οικονομικά, διανοητικά, γνωστικά, κοινωνικά αλλά και πνευματικά. Η μάθηση είναι τροφοδότης του πνεύματος και μας νοηματοδοτεί. Οι ενήλικες, σε αντίθεση με τα παιδιά έχουν επιλογή στην εκπαίδευση, φτάνει να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν και θέλουν να το κάνουν. Η μάθηση είναι μια ατέρμονη διαδρομή, που μπορείτε είτε να τη διασχίσετε μοναχικά ή με τη συνεργασία μέσα από μια ομάδα να καταφέρετε να μειώσετε την απόσταση της διαδρομής και να την ανέβετε πιο γρήγορα. Το Rise Club βρίσκεται στο πλευρό σας για να σας παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία για να εξελιχθείτε!

Rise Club Newsletter

Ενημερώσου για όλα τα νέα μας

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν

Άρθρα

Μητρότητα και εργασία: Μια δύσκολη εξίσωση

Το να είσαι μητέρα και εργαζόμενη γυναίκα αποτελεί για την ελληνική κοινωνία, πάντα με τις επικρατούσες συνθήκες, ένα μεγάλο κατόρθωμα. Χιλιάδες μητέρες στο πέρασμα των

Άρθρα

Συμφιλίωση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής

Η συμφιλίωση επαγγελματικής-οικογενειακής/προσωπικής ζωής αποτελεί ένα από τα κεντρικά πεδία δράσης για την εφαρμογή πολιτικών προώθησης της ισότητας των φύλων, η οποία άρχισε να αποκτά

Οραματιζόμαστε έναν κόσμο όπου όλες οι μητέρες έχουν την ευκαιρία να πάνε μπροστά!

Βοήθησε μας να πετύχουμε τον σκοπό μας και να διασφαλίσουμε ότι η κατάλληλη βοήθεια είναι διαθέσιμη σε κάθε μητέρα που την χρειάζεται!

Καλώς όρισες

Με τη σύνδεση συμφωνείς στους
Όρους χρήσης και την Πολιτική απορρήτου
Δεν είσαι ακόμη Riser Mum; Εγγραφή
Copy link
Powered by Social Snap