Αναδείξτε τις δυνατότητές σας!

Μοιράσου το

Το Rise Club σας παρέχει μέσα από σεμινάρια και συνεδρίες με ειδικούς ψυχολογική ενδυνάμωση πριν επιστρέψετε στη εργασία. Καταξιωμένοι επιστήμονες μας μαθαίνουν ποικίλα πράγματα όπως η σημασία της θετικής στάσης και νοοτροπίας. “Μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή μας» λέει η Ιφιγένεια, άνεργη μητέρα δύο παιδιών.

Γιατί η θετική σκέψη αποτελεί ένα τόσο σημαντικό ζήτημα για τη ζωή μας; Η απάντηση είναι πολύ απλή, τονίζουν οι ειδικοί. Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο, ο τρόπος με τον οποίο σκεφτόμαστε και νιώθουμε και τελικά ο τρόπος με τον οποίο αντιδράμε σε καταστάσεις επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τη νοοτροπία μας. Το να διαχειρίζεται κανείς τις καταστάσεις της καθημερινότητας με θετική σκέψη, είναι το πρώτο βήμα για μια ευτυχισμένη ζωή. Οι ειδικοί της ψυχικής υγείας του Rise Club θα μας δώσουν τα βήματα, ώστε να κάνουμε τη θετική σκέψη, σύμμαχό μας!

Rise Club Newsletter

Ενημερώσου για όλα τα νέα μας

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν

Άρθρα

Μητρότητα και εργασία: Μια δύσκολη εξίσωση

Το να είσαι μητέρα και εργαζόμενη γυναίκα αποτελεί για την ελληνική κοινωνία, πάντα με τις επικρατούσες συνθήκες, ένα μεγάλο κατόρθωμα. Χιλιάδες μητέρες στο πέρασμα των

Άρθρα

Συμφιλίωση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής

Η συμφιλίωση επαγγελματικής-οικογενειακής/προσωπικής ζωής αποτελεί ένα από τα κεντρικά πεδία δράσης για την εφαρμογή πολιτικών προώθησης της ισότητας των φύλων, η οποία άρχισε να αποκτά

Οραματιζόμαστε έναν κόσμο όπου όλες οι μητέρες έχουν την ευκαιρία να πάνε μπροστά!

Βοήθησε μας να πετύχουμε τον σκοπό μας και να διασφαλίσουμε ότι η κατάλληλη βοήθεια είναι διαθέσιμη σε κάθε μητέρα που την χρειάζεται!

Καλώς όρισες

Με τη σύνδεση συμφωνείς στους
Όρους χρήσης και την Πολιτική απορρήτου
Δεν είσαι ακόμη Riser Mum; Εγγραφή
Copy link
Powered by Social Snap